Toskana yra vienas garsiausių vyno regionų pasaulyje, garsėjantis nuostabiu kraštovaizdžiu, turtinga istorija ir išskirtiniais vynais. Čia gaminami garsiausi Italijos vynai: Chianti, Brunello di Montalcino ir Vino Nobile di Montepulciano. Jie turi turtingą istoriją ir yra gaminami iš unikalių vynuogių veislių, todėl jų degustacija bus nepanaši į jokią kitą. Toskanos kraštovaizdis yra nuostabus: kalvos, kiparisais apsodinti keliai ir vaizdingi vynuogynai. Daugelis vyno daryklų įsikūrusios gražiose vietose, tad tai dar labiau sustiprina bendrą įspūdį.
Toskanos regionas siūlo ne tik vyną. Gali tyrinėti žavingus viduramžių miestelius, tokius kaip San Džiminjanas ir Montepulčianas, aplankyti istorines vietas, pavyzdžiui, pasvirusį Pizos bokštą, arba gėrėtis menu ir architektūra Florencijoje.
Šioje kelionėje siūlome paklaidžioti po Toskanos regioną, pasigrožėti įspūdingais kraštovaizdžiais ir paragauti pačių geriausių vynų visoje Italijoje ar net pasaulyje! Pasiūlymo apačioje rasi rekomenduojamą kelionės maršrutą po tikrai dėmesio vertus vynuogynus ir vyno daryklas.
Gyvensi Pisos mieste, jaukiame viešbutyje su nemokama parkingo vieta ir sodu. Už 50 metrų nuo rezidencijos stovi autobusai į Pizos centrinę traukinių stotį. Rekomenduojame po Toskanos regioną keliauti išsinuomotu automobiliu.
Atsiprašome, šis pasiūlymas išparduotas.
Parašyk savo pageidavimus dėl kelionės ir gauk asmeninį pasiūlymą.
Nemokama registracija į skrydžius, skrydžių bilietai prieš kelionę bei sėdimos vietos šalia
Pasirinktas maitinimas
Neįskaičiuota
Kelionės draudimas
Pervežimas iš oro uosto ir atgal
Registruotas bagažas
Rekomenduojamos veiklos:
Atrask stebuklų aikštę Pizoje, aplankyk įspūdingus miesto istorinius paminklus. Pasivaikščiok po Sinopie muziejų, apžiūrėk katedrą ir pakilk į legendinį Pizos bokštą.
Pasigrožėk Toskanos kalvomis 4 valandų trukmės vyno degustacijos kelionėje Chianti vyno regiono vietovėje. Susipažinsi su vyninės savininku ir sužinosi apie vyno gamybos procesą.
Prisijunk prie kelionės laiku Pizos maiste per maistą. Tai bus įsimintina vakarienė!
Pizos pakraštyje įsikūrusiame viešbutyje įrengta nemokama privati automobilių stovėjimo aikštelė. Visuose numeriuose yra oro kondicionieriai, vonios kambariai ir ramus vaizdas į sodą.
Visuose numeriuose yra oro kondicionieriai ir televizoriai. Privačiame vonios kambaryje yra dušas, plaukų džiovintuvas ir nemokami higienos reikmenys.
Kiekvieną rytą patiekiami pusryčiai. Svečiai gali užsisakyti maisto išsinešti ir valgyti jį bendroje erdvėje.
Už 50 metrų nuo rezidencijos stovi autobusai į Pizos centrinę traukinių stotį. Iki Cisanello ligoninės nueisite pėsčiomis per 10 minučių, o miesto istorinis centras yra už 4 km. Automobilių stovėjimo aikštelė yra nemokama.
Seniau buvęs vienuolynas, įspūdinga Chianti Classico sodyba dabar laukia visų vyno mylėtojų ir ne tik (čia gaminamas ir nuostabus alyvuogių aliejus). Nuostabios vyno ekskursijos, kursai, itališko maisto gamyba, nakvynė patogiai suremontuotame senoviniame vienuolyne su baseinu - tikrai verta apsilankyti Chianti Classico.
Tai seniausia Italijos vyno valda, kuriai jau virš 900 metų! Ir čia buvo išrastas mums žinomas Chianti vynas. Įspūdingoje Ricasoli šeimos pilyje galima patirti daugybę įspūdžių - nuo šaunių degustacijų vyno parduotuvėje iki ekskursijų ir gurmaniškų vakarienių. Be to, dvaro sodyboje yra galimybė apsistoti, kad dar labiaus sustiprintum patirtį.
Tai istorinė ir prestižinė vyno darykla, kuri diktuoja tendencijas Carmignano regione. Čia galėsi sudalyvauti ekskursijose po vynuogynus ir rūsius, degustuoti vynus, sužinoti apie dvaro istoriją, vyno gamybos procesą ir išgirsti unikalias Carmignano regiono istorijas.
Ši istorinė sodyba, įsikūrusi pačioje Chianti Classico širdyje, siūlo puikų išskirtinių vynų, nuostabių kraštovaizdžių ir turtingos istorijos derinį. Tyrinėk senovinius rūsius, ragauk pasaulinio lygio Chianti vynus, mėgaukis tradicine Toskanos virtuve ir visa tai daryk kvapą gniaužiančio Toskanos kalvų grožio apsuptyje. Ši sodyba, turinti gilius ryšius su Verrazzano šeima ir tyrinėtojo Giovanni da Verrazzano palikimu, siūlo nepamirštamą skonių ir kultūros patirtį.